Blogs

In deze blog geef ik een kijkje in de keuken bij mijn doorlopende zoektocht naar persoonlijke ontwikkeling door te schrijven over lessen en inzichten die voor mij waardevol zijn (geweest).  Daarnaast deel ik tools, methods, en andere interventies die mij helpen om mijn prestaties te maximaliseren.

Ik ging een weekje op vakantie. Kreeg een mini existentiële crisis. Schreef er een blog over.

In deze post doe ik een reflectie op mijn doelen voor 2023, en deel ik mijn doelen voor 2024.

Ik wilde full-time kunnen freelancen, maar had niet genoeg inkomsten. In deze post deel ik hoe ik die extra inkomsten heb gegenereerd.

Shitcultuur

Shitcultuur We zijn meer connected dan ooit, maar meer mensen dan ooit voelen zich somber en alleen. Hoe komt dat? En wat …

Het Tuintje [3/3]

In dit deel van de serie beschrijf ik de stappen die ik heb gezet om de wrok los te laten en tot verzoening en vergeving te komen.

Het Tuintje [2/3]

In post 1 schreef ik over het inzicht dat ik won over mijn aanhoudende onzekerheid. In dit deel schrijf ik over de blinde vlek die is onthuld.

Ik buig me al jaren over mijn persoonlijke ontwikkeling. En hoewel mijn leven nu radicaal anders is dan toen ik begon, voel ik nog dezelfde onzekerheid. Hoe kan dat?

Waar ik het voor doe Ik ben veel bezig met vragen over de ‘zin’ van het (; mijn) leven. Wat vind ik …

Hoe schrijf je een killer elevator pitch? Een elevator pitch schrijven kan lastig zijn: je hebt maar één moment waarop het moet …