Een-op-een

Communiceren doen we de hele dag door: zelfs als je niets zegt communiceer je een heleboel.

Toch hebben we allemaal wel ervaring waaruit blijkt dat echt effectief communiceren makkelijker is gezegd dan gedaan (pun intended).

Voor sommigen is het bijvoorbeeld ontzettend lastig om hun boodschap overtuigend te presenteren. De ander vindt het lastig om echt goed te luisteren en de vraag achter de vraag te achterhalen. Weer een ander vindt het misschien lastig om überhaubt het podium te pakken

Wat de uitdaging ook is, het is niet fijn om in je communicatie tegen obstakels aan te lopen. Dat je het gevoel hebt dat er nét niet helemaal uit komt wat er in zit. Helemaal niet als je in een situatie komt waarin je communicatievaardigheden doorslaggevend zijn , zoals  een pitchwedstrijd, een onderhandeling, een functioneringsgesprek, of voor een belangrijke presentatie.

Dan wil je niets liever dan dat het allemaal wat makkelijker ging. Dat je die boodschap knallend brengt, je podium durft te pakken, of de ander zich echt gehoord laat voelen.

Als dat is wat je wil, heb ik goed nieuws:  het is ontzettend goed te trainen. Communicatie is uiteindelijk niets meer dan een verzameling sub-skills waar je aan de hand van oefeningen en inzet gigantische sprongen in kunt maken.

Tijdens een-op-een sessies gaan we inzoomen op jouw uitdagingen, welke skills of tools je kunnen helpen bij het overwinnen van die uitdagingen, en geloof mij: dan zie je resultaat.

Zodat jij het gevoel hebt dat je in je communicatie écht tot je recht komt!

Een-op-een sessies kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels worden verzorgd.

Interesse? Neem contact op!

Wat anderen zeggen

Eerder werkte Tristan o.a. voor