WORKSHOP PRODUCTIVITEIT

Deze workshop boeken?

Waarom productiviteit?

Tijd is je meest kostbare bezit. Als ondernemer of ambitieuze professional zijn er een hoop dingen die een beroep doen op je tijd, waardoor je het gevoel kunt krijgen dat je jezelf in drieën moet splitsen om alles gedaan te krijgen.

Hoewel er geen substituut is voor hard werken zijn er wel een hoop tips, trucs, systemen en tools die kunnen helpen om je leven productiever in te richten. Om er voor te zorgen dat je meer uit je tijd haalt; meer gedaan krijgt met minder.

Wanneer je jezelf verrijkt met kennis en kunde over productiviteit krijg je meer gedaan, maar houd je tegelijk ook nog eens meer tijd over.

Inhoud Workshop

Theorie

In elke workshop worden belangrijke theoretische concepten uitgelegd die de basis vormen voor de rest van de workshop. Deze theorie dient als een kapstok voor alle kennis en vaardigheden die in de workshop worden opgedaan.

Praktische tips

Wanneer de theoretische basis is gelegd worden hier praktische tips aan gekoppeld die voor mij en anderen hebben gewerkt. Deze tip zijn eenvoudig en direct toe te passen, wat de workshop direct nuttig maakt.

Oefenen met groep

Bij elke workshop wordt de groep aangespoord met elkaar in gesprek te gaan en de concepten te oefenen. Pas dan wordt de kennis en kunde geïntegreerd en wordt er een blijvend resultaat behaald.

Zij gingen je al voor

Deze workshop boeken?