WORKSHOP PITCHEN EN PRESENTEREN

Deze workshop boeken?

Waarom leren presenteren?

Presenteren is een onmisbare vaardigheid voor alle professionals: of je nu je voortgang moet presenteren aan je projectleider, op een podium staat voor een pitch-wedstrijd of een groep investeerders wil overtuigen dat ze in jou moeten investeren: jouw presentatie kan doorslaggevend zijn.

En hoewel velen het zien als een grote opgave, kun je met een stukje extra kennis en oefening al gigantische stappen maken, zodat jouw pitch of presentatie je staat als een huis wanneer het er toe doet.

Inhoud Workshop

Theorie

In deze workshop worden de belangrijke theoretische concepten uitgelegd die je helpen begrijpen welke factoren invloed hebben op een goede presentatie: het publiek, de boodschap en de zender.  Deze theorie dient als een kapstok die ingezet wordt om een pitch/presentatie te schrijven en te oefenen.

Praktische tips

Wanneer de theoretische basis is gelegd worden hier praktische tips aan gekoppeld die ik zelf gebruik wanneer ik mee doe aan pitch-wedstrijden of moet presenteren. Deze tips zijn eenvoudig en gebaseerd op mijn eigen actuele ervaring, wat de workshop direct nuttig maakt.

Oefenen met groep

Bij elke workshop wordt de groep aangespoord met elkaar in gesprek te gaan en de concepten te oefenen. Wanneer je oefent kom je er achter waar je verhaal nog niet strak is en hoe je je stem en lichaam kunt gebruiken om je boodschap sterker te maken.

Zij gingen je al voor