Workshop Pitchen

Waarom Workshop Pitchen?

Jij weet dat je een geweldig idee, startup, of bedrijf hebt, en gaat binnenkort meedoen aan een pitch-wedstrijd om de rest van de wereld daar ook van te overtuigen. 

Maar hoe zorg je dat je op zo’n moment het maximale er uit haalt? Met een tijdslimiet van slechts een paar minuten, en een jury die je het vuur aan de schenen gaat leggen?

Dat is een uitdaging die ik maar al te goed ken. Als student-ondernemer ging ik heel Nederland door om aan tientallen pitch-wedstrijden mee te doen, en de spanning die daar bij komt kijken is mij niet onbekend.

Toch ben ik er na menig uur op het podium achter gekomen wat de succesfactoren zijn van een goede pitch. Welke tools je in kunt zetten om jezelf echt goed voor te bereiden. En hoe je er uiteindelijk voor zorgt dat je op het moment supreme de beste pitch van je leven geeft.

Zo win ik de Golden Pitch Award & de Hult Prize, werd ik tweede tijdens de Rabobank Ondernemersprijs, en behaalde ik de finale in de Global Student Entrepreneur Award.

Mij kostte het drie jaar om zo ver te komen. Maar die moeite kan ik je besparen, want ik geef jou in slechts drie uur alle tools die je nodig hebt.

Inhoud van de Workshop Pitchen

Het Pitch Canvas

Het bekende canvas van David Beckett wordt al jaren door vele startups en ondernemers gebruikt om hun idee te vertalen naar een ijzersterke pitch. 

Voor mijn eigen versie van dit canvas ben ik hier dan ook zeker door geïnspireerd,  maar in mijn ogen is het door een aantal kleine aanpassingen nog sterker en eenvoudiger geworden.

Oefenen Voor De Groep

Pitchen leer je maar op één manier: door het gewoon te doen!

Tijdens de Workshop Pitchen is voor de groep staan dan ook het aller belangrijkste. Zodra je iets op papier hebt gaan we een nulmeting doen, en vanaf dat moment gaan we kleine aanpassingen maken die er voor zorgen dat jij met een ijzersterk verhaal voor de dag komt.

Prijzen

Van kort maar krachtig tot volledig op maat- de Workshop Pitchen kan op verschillende manieren worden aangeboden. Kijk hieronder welke prijs het beste past bij jouw behoeften*.

LIGHT

795
 • Korte sessie van <2 uur
 • Interactieve Oefeningen
 • Bestaande Werkvormen

Perfect als invulling van een carousel of als energiser op een dag die ook gevuld is met andere activiteiten.

CLASSIC

1245
 • Sessie van één dagdeel (±3 uur)
 • Meerdere Interactieve Oefeningen
 • Storytelling & Persoonlijke Anekdotes
 • Verrijkt Met Eigen Werkvormen

Geschikt wanneer de workshop een dagdeel mag beslaan en je graag wil dat mensen écht aan het werk gaan.

INCOMPANY

1495
 • Sessie van één dagdeel (±3 uur)
 • Meerdere Interactieve Oefeningen
 • Storytelling & Persoonlijke Anekdotes
 • Op Maat Gemaakte Werkvormen
 • Vooraf Samen Afstemmen

Wil je het onderwerp graag toespitsen op een specifieke context? Dan is InCompany wat je nodig hebt.

*Voor stichtingen, verenigingen, en non-profits die minder bestedingsruimte hebben bied ik gereduceerde tarieven. Val jij onder een van deze categorieën? Neem dan gerust contact met me op.